• Maandag, 14 Oktober 2019
  • 15 Tishri, 5780

Likoed Nederland

Ook Superman zit in het Joodse complot

Zondag, Februari 23, 2014 / Last Modified: Donderdag, Augustus 11, 2016

Rapport op Al-Manar televisie, getiteld ‘Joden, films, Hollywood en de American Dream’, uitgezonden op 10 februari 2014 (alleen nog beschikbaar met Spaanse ondertiteling).

Zoals bekend zijn bestaat volgens de Arabieren heel veel uit een Joods complot (zie rij hieronder). Aan die rij kan nu Superman en compleet Hollywood worden toegevoegd!

Presentator: “[De Amerikaanse Joden] voelden zich afgewezen door de echte Amerikaanse samenleving. Daarom probeerden ze het beeld van hen in de maatschappij te veranderen door het uitvinden van filmkarakters die als rolmodel zouden dienen. Zo is het allemaal begonnen. Iedereen wou zijn zoals Superman, de held uit de ruimte, die niet in de maatschappij paste als Superman. Dus bedacht hij een persoon die beter geschikt zou zijn voor de Amerikaanse samenleving – de zwakke, bebrilde Clark Kent.”

Hoogleraar Farroukh Majidi: “Als je het hart van iemand raakt, heeft dat resultaat op de korte termijn. Maar als je zijn hersenen weet te raken, dan heeft dat resultaat op de lange termijn.”

Presentator: “Trouwens, Superman werd uitgevonden door de Jood Joe Schuster.”

Hoogleraar Farroukh Majidi: “Ze proberen je te laten geloven dat wat je denkt, uit jezelf komt.”

Presentator: “Hollywood is een joodse uitvinding die de manier waarop Amerikanen Amerika bekijken veranderde.
Het creëerde dromen in plaats van de werkelijkheid. Ze slaagden erin om de Amerikanen de droom te laten leven, los van de werkelijkheid.
Ongetwijfeld was het doel om de grootste supermacht in de wereld over te nemen, om alle aspecten van het dagelijkse leven te beheersen en dit te benutten voor de wereldwijde Joodse doelen.
Wanneer iemand dit uitdaagt, rekent Superman met hem af.”

Hoogleraar Farroukh Majidi: “Dat is het gevaarlijkste als je in hun cultuur gelooft. Daar moet men zich op richten – niet op een film over een Joodse persoon die de beste was, die een redder was, of een held, of wat dan ook. Dit mag ons niet raken. Want wat ons raakt, wat ons verpest, onze cultuur verpest, is de penetratie van hun cultuur door middel van de massamedia, door hun films, door middel van dit soort televisie. Daar moeten wij ons bewust van zijn.”

Presentator: “De Joden beschouwen Laemmle als iemand die honderden mensen gered heeft in de zogenaamde ‘Holocaust’. ‘Schindler’s List’ is misschien wel zo een soort film. Deze film werd geproduceerd en gedistribueerd door Universal Studios.
Carl Laemmle, de oprichter van Universal Studios, gaf zijn Duitse identiteit op vanwege zijn jodendom. Hij verdiende geld en gebruikte het voor de Joodse onderneming. Hij werkte om Hollywood uitsluitend in Joodse handen te houden. Deze invloed duurt voort tot vandaag de dag.”

Hoogleraar Farroukh Majidi: “Ik ben van mening dat we volledig in een andere richting moeten denken – om hun doelstellingen te bestrijden.
Natuurlijk, het is hun land, het is hun cultuur en ze willen de hele wereld veroveren. Net zoals wij dat willen.

Maar zij weten hoe ze dat moeten doen, en wij niet.
Met hun technologie, met hun instrumenten, met hun vaardigheid … Hierdoor geloof je dat ze anders zijn. Ze weten precies hoe dat te gebruiken. Want ze hebben veel specialisten, die hen adviseren bij het maken van een film, en wij hebben dat niet. Wij denken over een onderwerp vanuit een politiek oogpunt.”

 

Andere zaken die een Joods complot zijn:

-- Reacties gesloten.