• Maandag, 23 September 2019
  • 23 Elul, 5779

Likoed Nederland

Iran vernietigt Israël met atoombommen – alvast op video

Woensdag, Februari 19, 2014 / Last Modified: Woensdag, December 26, 2018

Video’s op Iraanse televisie en websites. Nederlandse tekst uit het Engels vertaald door Brabosh, 19 februari 2014.

Terwijl op maandag 17 februari 2014 de tweede gespreksronde met Iran werd hervat, met EU-boss Catherine Ashton en de Iraanse minister van Buitenlandse Zaken Mohammad Javad Zarif die breed lachend voor de camera’s poseerden, beklemtoonde Zarif dat Iran zijn ‘nucleaire rechten’ zal verdedigen.

Niet toevallig werd tezelfdertijd door Iran op een website op het internet een nieuwe video animatie in roulatie gebracht (boven) die de genociale intenties in Iran nog eens extra in de verf zet door andermaal de nucleaire verwoesting van Israël uit te beelden. Dat is reeds de tweede video op amper een week tijd waarin Israël van de kaart wordt geveegd.

Te weten dat de websites in Iran allemaal gecontroleerd worden door de overheid en niks kan verschijnen en circuleren zonder instemming van de Iraanse autoriteit maakt de boodschap die Ayatollah Ali Khamenei uitzendt wel bijzonder macaber.

De video is duidelijk van betere kwaliteit dan die een week geleden uit kwam (onder). Op de beelden daarvan is te zien hoe Israëlische steden zoals Tel Aviv, Haifa, de luchthaven Ben Gurion en de nucleaire kerncentrale van Dimona met de grond gelijk worden gemaakt met drones (onbemande vliegtuigen) en raketten

De nieuwe video opent met het woord “Holocaust” dat in beeld verschijnt met daaronder een Davidster en toont hoe Israël en de Verenigde Staten een gezamenlijke aanval uitvoeren op Iran.

De aanval wordt natuurlijk door het almachtige Iraanse leger met veel bombastisch machtsvertoon afgeslagen. Gevechtsvliegtuigen van de Iraanse Revolutionaire Garde zetten de tegenaanval in en in de clip is te zien hoe hun jets boven Israël en de Al Aqsa moskee in Jeruzalem vliegen en alles onder vuur nemen en vernielen.

Tot slot worden er enkele atoombommen afgegooid boven de Joodse staat die Israël volledig van de map vegen.
Eind goed al goed… voor Iran.

De boodschap van Iran is duidelijk: als de vredesonderhandelingen omtrent de nucleaire capaciteit van Iran op niets eindigen is Iran voorbereidt op het ergst denkbare scenario.

 

 

Meer over het Iraanse atoomprogramma:

-- Reacties gesloten.