• Dinsdag, 23 Juli 2019
  • 20 Tammuz, 5779

Likoed Nederland

De mobiele telefoon is een Joods complot tegen vrome moslims

Zondag, November 17, 2013 / Last Modified: Dinsdag, December 22, 2015

Preek van de Islamitische geestelijke sjeik Toseef Ur Rehman, 13 juli 2013.

Het is fijn te zien dat deze sjeik de uitvinding van de mobiele telefoon aan een Jood toekent. Mensen die zeggen Israël te boycotten, gaan er meestal aan voorbij dat hun mobiele telefoon propvol Israëlische technologie zit. Maar om de mobiele telefoon ook als het zoveelste Joodse complot te zien ….

 

De preek van de Islamitische geestelijke sjeik Toseef Ur Rehman:

 

“Op een keer ongeveer 50 jaar geleden waren moslims hun gebeden aan het zeggen. Een Jood kwam langs en vroeg hen wat ze aan het doen waren. (De kijkers wordt er op gewezen dat de oude Joodse gebeden op de onze lijken, dus hij moet al geweten hebben wat ze aan het doen waren.)

De Jood zag hoe verdiept deze moslims waren in hun gebeden; ze praatten met niemand. Het leek er op dat niemand hen kon afleiden van hun gebeden.

Hij vroeg iemand: ‘Praten ze niet met elkaar?’ En het antwoord was: ‘nee’. Hij vroeg ook: ‘Kijken ze niet op?’ En weer was het antwoord: ‘nee’.

Dat was het moment waarop die Jood besloot om een samenzwering te verzinnen die ervoor zou zorgen dat moslims elkaar zouden afleiden tijdens het gebed.

Zo ontstond de mobiele telefoon fitna (onenigheid).”

-- Reacties gesloten.