• Dinsdag, 23 Juli 2019
  • 20 Tammuz, 5779

Likoed Nederland

Opwarming van de aarde blijkt Joods complot

Zondag, Oktober 27, 2013 / Last Modified: Woensdag, December 23, 2015

PressTV (Iran), 29 september 2013.

In een uitzending van het Iraanse PressTV wordt de opwarming van de aarde door een opgevoerde ‘hoogleraar-deskundige’ een Joods complot genoemd.
U heeft dit waarschijnlijk nog niet vernomen, maar volgens de Iraanse televisie is het slechts een van de manieren van de Joden om paniek te zaaien. Het is uitsluitend verzonnen door de Joden om de wereldheerschappij te bemachtigen.

Enige citaten:

“Dit rapport is onderdeel van het zionistische angstzaaien om de wereld te beheersen.
Het is net zoals op 11 september toen ze toren nummer 7 hebben neergehaald.
Het zijn hun valse beschuldigingen tegen Iran en haar bondgenoten, een bende leugens.”

“De opwarming van de aarde paniek is voorbij zijn houdbaarheidsdatum. Dit is de laatste poging om de wereld in paniek te krijgen.
Het is bangmakerij. Ze hebben geen enkel bewijs.”

“Ik zeg aan iedereen, je wordt weer voorgelogen, door de wens van de zionisten om jullie je voortdurend onder controle te hebben, om je in de schulden te laten steken, om in ons allen angst te zaaien in ons allen.
Dit is een bende leugens, zoals ze de hele tijd liegen, over alles.”

Informatie over PressTV (Wikipedia): “Het is een Engelstalige Iraanse nieuwszender. Deze is in veel landen te ontvangen en wordt gefinancierd door de Iraanse overheid. De lancering van de zender was op 2 juli 2007 in het bijzijn van de Iraanse president Ahmedinejad. Het station zendt 24 uur per dag uit. De Omroep van de Islamitische Republiek van Iran is eigenaar van de zender.”

Misschien doet dit de ogen opengaan van mensen die moeilijk kunnen geloven dat het Iraanse regime de grootst mogelijke onzin verspreid, ook over de ‘vreedzame bedoelingen’ van hun kernwapenprogramma.

 

NB Andere Joodse complotten volgens Iran:

 

-- Reacties gesloten.