• Woensdag, 24 April 2019
  • 19 Nisan, 5779

Likoed Nederland

Abbas LIEGT weer, dit keer voor de VN

Dinsdag, Oktober 8, 2013 / Last Modified: Zondag, Januari 7, 2018

Artikel van Likoed Nederland in het kader van ‘ongehoord Palestijns nieuws’, 8 oktober 2013.

Abbas blijft maar liegen, we demonstreerden dat al hier, hier, hier en hier.

Ook zijn toespraak tot de Verenigde Naties op 26 september 2013 stond weer bol van de leugens.

De meest grove leugen geven wij hieronder weer; Abbas in zijn toespraak tot de Algemene Vergadering van de Verenigde Naties:

“Onze boodschap komt voort uit het idee dat de twee volken – het Palestijnse en het Israëlische – partners zijn in de opdracht van het brengen van vrede. Dit is waarom we de hand blijven uitreiken naar de Israëlische kant, door te zeggen:

Laten we werken aan het creëren van een klimaat van vrede, aan het afbreken van muren, aan het slaan van bruggen in plaats van het bouwen van muren, om zo wegen te openen voor verbinding en communicatie.”

Mooie woorden maar helaas een gigantische leugen, want in werkelijkheid zaait de Palestijnse Autoriteit haait en roept het op tot geweld tegen Israëli’s.

Deze week alleen al meldden wij het officiële vereren van de ‘koelkastmoordenaar’ en het onderscheiden van het gedicht ‘Zion is een duivel met een staart’.

En wat te denken van de reactie op de terreuraanslag op een Israëlisch meisje deze week?

De 9-jarige Noam Glick was in de tuin aan het spelen toe ze zag hoe een Palestijnse terrorist haar dorp (bij El-Bireh) probeerde binnen te sluipen. Ze gaf een gil. Daarop werd zij van dichtbij beschoten door de terrorist in haar bovenlichaam (gelukkig blijken geen vitale delen te zijn geraakt). De terrorist vluchtte vervolgens weg. Zij heeft dus vermoedelijk met haar gil vele levens gered.

(Overigens wordt deze aanslag niet gemeld door de Nederlandse kranten – met uitzondering van het Reformatorisch Dagblad. De andere kranten vonden een neergeschoten Israëlisch meisje blijkbaar niet zo zielig en daarmee nieuwswaardig als laatst een Palestijns jongetje, dat door Israëlische soldaten naar zijn ouders werd teruggebracht, omdat hij stenen aan het gooien was. Dat nieuws brachten alle kranten wel.)

En wat was de reactie op de officiële Facebook pagina van Fatah, de partij van president Abbas, op deze terroristische aanslag op een klein meisje?

“De Palestijnse scherpschutter was hier. Hij bezocht Hebron, en nam rust in El-Bireh. Hij liet de handtekening van echte mannen achter in verschillende delen van het thuisland. Hij salueerde en vertrok naar een andere plek, waar hij een nieuwe handtekening achterliet. Hij vertelt het verhaal van hen die hun moederland liefhebben”.

U leest het goed: Palestijnen die Israëlische kinderen neerschieten, dat zijn pas echte mannen, die laten pas zien dat ze echt houden van hun land.

Dit is dus wat Abbas tegen de Palestijnen zegt wat ze moeten doen om een “klimaat van vrede” te bereiken.

Wordt die in zijn visie dus bereikt als de laatste Jood is vermoord?

-- Reacties gesloten.