• Woensdag, 18 September 2019
  • 18 Elul, 5779

Likoed Nederland

Europese Unie subsidieert weer anti-Israël leugens

Zondag, September 15, 2013 / Last Modified: Zondag, December 31, 2017

Uitzendingen van de officiële televisie van de Palestijnse Autoriteit, 26 juni 2013.

Er circuleert een nieuwe valse beschuldiging aan Israël van de Palestijnse Autoriteit: dat Israël welbewust drugs zou verspreiden onder Palestijnen.

Op 26 juni waren er twee uitzendingen van de officiële televisie van de Palestijnse Autoriteit die dat verhaal verspreidden.

In de eerste uitzending wordt dat gesteld door een Palestijnse provincie-gouverneur.

In de tweede uitzending wordt die boodschap gebracht door een directeur van een Palestijnse ‘mensenrechtenorganisatie’. Opvallend is dat die organisatie massaal gesubsidieerd wordt door de VN en Westerse landen, onder meer door de Europese Unie.

Die heeft nog niet bekend gemaakt dat ze haar subsidie aan deze organisatie intrekt vanwege deze schandalige leugens, dus blijkbaar stemt de Europese Unie hier mee in.

 

De vertalingen van de uitzendingen:

District gouverneur van Ramallah, Laila Ghannam:

“Iedereen moet meedoen, niet alleen de [Palestijnse] staatsinstellingen en de officiële organisaties, in de strijd tegen deze plaag (drugs). Er is een bezetting en er is ook een vijand: drugs die verspreid worden door de bezetting. ”

[Officiële televisie van de Palestijnse Autoriteit, 26 juni 2013]

Issam Jwehan, directeur van de Palestijnse NGO Al-Maqdese:

“De bezetting beheerst het land en probeert de [Arabische] inwoners van Jeruzalem te beheersen. Een van de wapens die hij gebruikt om Jeruzalem te judaiseren zijn drugs.”

[Officiële televisie van de Palestijnse Autoriteit, 26 juni 2013]

 

Achtergrondinformatie: De NGO (non-gouvermentele organisatie) Al-Maqdese voor Maatschappelijke Ontwikkeling vermeldt op haar website als “donoren en partners”, onder meer: het UNDP (Ontwikkelingsprogramma van de Verenigde Naties), het UNODC (Bureau van de Verenigde Naties tegen drugs en criminaliteit), de Europese Unie, Frankrijk, Spanje en Italië.

Meer over door de EU betaalde Jodenhaat:

 

 

-- Reacties gesloten.