• Maandag, 23 September 2019
  • 23 Elul, 5779

Likoed Nederland

Ramadan: de tijd voor racisme in het Midden-Oosten

Donderdag, Augustus 1, 2013 / Last Modified: Zondag, December 31, 2017

Interviews van internet en verscheidene Egyptische televisiezenders, uitgezonden in maart en mei 2013.

 

Ook dit jaar is het weer raak met de Ramadan, zoals steeds de laatste jaren; er is weer een antisemitische televisieserie gemaakt die wordt uitgezonden in de meeste Arabische landen.
Bij de Ramadan in de Arabische landen hoort blijkbaar lekker met zijn allen voor de buis griezelen door die enge Joden.

Doe uw ogen even dicht en stelt u zich eens voor hoe de wereld zou reageren als het omgekeerde zou gebeuren; als de Israëlische televisie een tv-serie zou uitzenden die alle moslims als kwaadaardig afschildert. Het zou leiden tot wekenlange demonstraties, oproepen tot boycots, veroordelingen, overvolle actualiteitenrubrieken, spoedzittingen van de VN, resoluties enz. enz.

Weet u nog hoe de Arabische landen vorig jaar woedend waren over een onbenullig privé-filmpje over Mohammed op Youtube? In die verontwaardiging werden ze volop gesteund door de EU. Voorzitter van het Europees Parlement Martin Schulz verklaarde:

“We zijn het erover eens dat dit soort godslasterlijke films veroordeeld moet worden. Ik veroordeel ten sterkste niet alleen de inhoud, maar ook de verspreiding van zo’n film, die enorm vernederend is voor veel mensen over de hele wereld.”

Maar als de Arabische landen zelf op hun staatstelevisiezenders een complete televisieserie vol primitieve Jodenhaat uitzenden, hoor je nog geen woordje van protest van de EU. Ondanks dat dit herhaaldelijk aan de EU is gevraagd.
Een nieuw bewijs van het morele failliet van de EU.

 

Hieronder de vertaling van de hierboven getoonde fragmenten uit interviews met de belangrijkste betrokkenen bij de serie, die duidelijk maken dat Joden zeer walgelijk zijn:

 

Acteur Ahmad Abd Al-Halim: “Ik speel een van de joodse personages, die het gedrag van de Joods laat zien. Hij denkt alleen maar aan het vergaren van geld.”

Acteur Ahmad Maher: “De geschiedenis heeft aangetoond dat de Joden een volk zijn zonder morele waarden, die hun afspraken nooit nakomen.”

Scriptschrijver Yusri Al-Gindi: “Deze serie is meer historisch en politiek, dan religieus. Wij hebben een probleem met deze mensen. Dit probleem bestaat al heel lang, en het is er nog steeds.
Daarom moeten wij het voortdurend aan de orde stellen. Het idee dat we willen overbrengen is dat deze mensen niets veranderd zijn. Hun gedrag in Medina toen de Profeet probeerde om daar zijn staat te vestigen … Hij stond hen toe om daar als burgers te leven en stak zijn hand uit voor samenwerking, maar dit werd beantwoord met verraad en samenzweringen. De enige taal die ze verstonden was de taal van geweld, en dus werden ze verdreven uit het Arabische schiereiland.”

Ahmad Maher: “Al-Gindi creëerde een historisch verslag dat laat zien wat voor onderdrukkers deze mensen zijn, hoe ze overeenkomsten schenden. De geschiedenis laat zien dat deze mensen Allah verwierpen.
Zij hebben onze profeten afgeslacht.

Acteur Farouq Flux: “De serie ‘Khaybar’ speelt tijdens het begin van de islam. Het toont de grote rol die de joden speelden in de strijd tegen de islam, en in de pogingen om de profeet Mohammed te bevechten en te bedriegen. Deze serie toont de waarheid over de joden, en over het maken van afspraken met hen.”

Ahmad Maher: “Ik speel de persoon Hareth Ibn Al-Awf. Door hem krijgen wij een beeld van een Joods gezin. We leren hoe ze hun kinderen opvoeden, hoe ze hun kinderen indoctrineren met hun vreemde gedrag, en hoe ze hen leren om te leven op een verachtelijke, verraderlijke, verdorven en machiavellistische manier.
Ze leren hen dat alle middelen gerechtvaardigd zijn om hun doelen te bereiken en dat alle morele waarden buiten beschouwing kunnen worden gelaten.”

Acteur Mustafa Hasj: “Ik speel een van de meest vooraanstaande Joden, die altijd bezig is met samenzweringen en complotten. Hij is uiteraard zeer gierig – een pure, typische Jood. Hij heet Abu Khallad. Hij wordt vermoord door zijn zoon. Dat geeft je dus een idee hoe de Joden in elkaar zitten.”

 

En hieronder enkele fragmenten uit de televisieserie zelf. Die laten goed zien hoe verderfelijk die Joden wel niet zijn:

 

 

Bijeenkomst van Joodse leiders

Joodse leider Sallam Ibn Abu Al-Huqayq: “Onder welke voorwendsel zullen we tegen ze [de moslims] vechten, om ze af te maken? Hebben zij enige vijandigheid aan ons getoond? Hebben zij verklaard dat ze ons kwaad wensen?”

Joodse leider Shas bin Qays: “Nog niet, maar dat zal nog wel komen. En zelfs als ze dat niet doen, zal ik hem [Mohammed] persoonlijk confronteren. Ik zal voor al zijn volgelingen verklaren dat hij een leugenaar is, die hen in het verderf leidt.

Salaam Ibn Abu Al-Huqayq: “Stop met die onzin, Shas.”

Shas bin Qays: “Sallam! Zelfs als hij een profeet is, zal hij worden gedood.
Ben je vergeten hoe veel profeten er al zijn gedood door de Joden?

 

Yousuf, een joodse bekeerling tot de islam confronteert twee joodse leiders die hem komen bezoeken in de kerker, waar hij geboeid vastzit.

Yousuf: “Leven en dood zijn uitsluitend in de handen van de Schepper.
Niets zal mij overkomen, behalve wat Hij heeft bevolen.”

Joodse rabbijn: “Is dat wat er boek [van Mohammed] staat? Je bent veel beter af met ons boek.”

Yousuf: “Je bedoelt de wetten van Mozes, die u heeft verzonnen??

Joodse rabbijn: “Je bent zo blind als Ibn Hawwash!”

Yousuf: “Ik zweer dat sinds ik in deze donkere kerker ben beland, ik beter zie dan ooit. Ik zie dat je zal volharden in jouw zondige wegen.
Totdat er een nieuw tijdperk aanbreekt, en je zo broos zal worden als stro.”

Yousuf spuugt.

Joodse rabbijn: “Geef hem geen eten en drinken tot hij verstandiger wordt. Doe de deur dicht en op slot.”

 

Joodse leider: “Wij Joden zijn nooit tevreden, behalve met bedrog en duistere samenzweringen.”

Belangrijke joodse leider: “Let op wat je zegt!”

Joodse leider: “Weet u wat de grootmeester van samenzweringen en bedrog zei, voor zijn dood?

Salaam Ibn Abu Al-Huqayq: “Bedoel je Huyay Ibn Akhtab [de leider van de joodse stam van Bani Nadhir]? Je had me niet verteld dat hij dood is.”

Joodse leider: “Hij werd gedood.”

“Sinds hun opstand tegen Mozes, is bedrog hun natuur en samenzwering hun religie – en dat zal voortduren tot aan het einde der tijden.”

 

-- Reacties gesloten.