• Dinsdag, 23 Juli 2019
  • 20 Tammuz, 5779

Likoed Nederland

Iran: de Joden vallen ons aan met hun magische krachten

Woensdag, Mei 1, 2013 / Last Modified: Zaterdag, Januari 13, 2018

Brabosh, 1 mei 2013.

Alsof onverklaarbare ontploffingen en geheimzinnige computer virussen nog niet genoeg zijn, hebben recent Iraanse openbare figuren de Joden en Israëliërs ervan beschuldigd voor het aanwenden van magie en tovenarij tegen de Islamitische Republiek.

Echter, niét gericht tegen het verdachte atoomprogramma van het land. Nee hoor: Die heimelijke Joden willen enkel de Iraanse verkiezingen verknoeien, met magie dus.

In een toespraak op 20 april (niet toevallig de geboortedag van Adolf Hitler) tegenover religieuze studenten, heeft Mehdi Taeb, die een denktank leidt en beschouwd wordt als een nauwe medewerker van de Opperste Leider Ali Khamenei, gezegd dat de Joden machtige tovenaars zijn die hun krachten gebruiken om Iran aan te vallen:

“De Joden onderwerpen ons momenteel aan een nooit eerder geziene test. Zoals u in de Koran kunt lezen, regeerde [Koning] Solomon de wereld… en G’d gaf een groep tovenaars de opdracht om zich tegen hem te keren. De Joden putten hun grootste krachten uit tovenarij en zij maakten gebruik van dit instrument.

Alle [straf]maatregelen die tegen ons zijn ingebracht komen voort uit de Zionisten. De V.S. zijn een instrument in hun handen. Tot dusver, hebben zij hun tovenarij nog niet vol tegen ons gebruikt. Tovenarij was het uiteindelijke middel waartoe zij hun toevlucht namen tijdens het tijdperk Ahmadinejad, maar zij werden verslagen. Deze capaciteit van de Joden werd door Iran geëlimineerd. Vijf jaar geleden hebben zij geprobeerd om Ahmadinejad [met deze middelen] af te zetten.”

Een artikel over Joodse mystiek en numerologie dat in maart jl. op Rasanews.ir – een Iraanse islamitische nieuwssite – beweerde dat:

“De Joden altijd geneigd zijn om hun toevlucht te nemen tot waarzeggerij, [een praktijk] die zijn wortels heeft in astronomie, astrologie en hekserij, [die zij verbeterden] toen zij met diverse volkeren omgingen in de loop van de geschiedenis. Zij koesterden deze [kennis] als een schat, generatie na generatie…

Het [Joodse] volk denkt dat regeren over de mens, de natuur en de goddelijke tradities enkel bereikt kunnen worden door middel van tovenarij. Zij geloven dat het mogelijk is om de natuur te overheersen, de wereld te controleren en zelfs de beslissingen van G’d kunnen sturen, door het gebruiken van tovenarij technieken.”

 

NB Dit is slechts een van de vele voorbeelden van Iraanse achtervolgingswaan en complottheorieën waar het de Joden betreft:

 

 

-- Reacties gesloten.