• Dinsdag, 23 Juli 2019
  • 20 Tammuz, 5779

Likoed Nederland

De Franse revolutie was een ontsnappingstruc van de Joden!

Woensdag, Mei 8, 2013 / Last Modified: Zondag, December 31, 2017

Gedeelte van een religieus televisieprogramma met de Egyptische geestelijke Sayyed Azab, dat werd uitgezonden op de Egyptische Al-Omma TV op 18 april 2013.

 

“De joden wilden de wereld laten ontaarden. Ze hebben wat bekend staat als de Franse Revolutie in scene gezet, om zo ’s werelds eerste republiek op te richten. Ze wilden zulke regimes om hen te beschermen. Zij baseerden die revolutie zogenaamd op vrijheid, broederschap en gelijkheid, ongeacht religie, ras, geslacht of taal. Maar daarna maakten zij zichzelf boven iedereen verheven. Wanneer iemand hen durft te bekritiseren, reageren ze woest en beschuldigen hem ervan een antisemiet te zijn.

Zij vestigden dat eerste republikeinse regime, om het getto – de joodse wijk – te verlaten. De mensen leden zo veel onder het kwaad van de joden dat ze hen in wijken opgesloten hadden, de zogenaamde getto’s, die ze niet mochten verlaten. Ze voorkwamen dat ze konden trouwen met niet-joden. Zij hielden de joden in die wijken, en voorkwamen dat ze konden meedoen met verkiezingen of wat dan ook, omdat ze wisten hoe gevaarlijk en complotterend de Joden zijn.

Dus de joden regelden wat bekend staat als de Franse Revolutie, om uit hun holen te kunnen kruipen, zodat zij hun complotten konden uitvoeren, om daarmee de wereld te kunnen besturen.
Maar na die enscenering van de Franse Revolutie, met de slagzin “hang de laatste priester op aan de darmen van de laatste koning”, ontdekten ze dat ze hun doel nog niet volledig hadden bereikt.

Het was nog niet genoeg om de wereld te laten ontaarden en de controle ervan over te nemen. Dus regelden zij wat bekend staat als de communistische revolutie. Marx de Jood, de stichter van de communistische theorie, en Friedrich Engels, de filosoof van de revolutie ….
De revolutie werd verzonnen door Lenin, dat was ook een jood. Deze hele revolutie werd uitgevoerd door de joden. Dit was hoe zij het atheïsme in de hele wereld wilden verspreiden. Leon Trotski de Jood organiseerde wat bekend stond als het Rode Leger, dat catastrofes te weeg bracht voor de moslims, door er miljoenen te doden.

Wat al deze joden wilden, was het atheïsme verspreiden en de mensheid laten ontaarden.”

-- Reacties gesloten.