• Dinsdag, 23 Juli 2019
  • 20 Tammuz, 5779

Likoed Nederland

Het Westen veroorzaakte de aardbeving in Iran en Israël zit achter de aanslag in Boston

Woensdag, April 24, 2013 / Last Modified: Zondag, December 31, 2017


 

Vrijdagse preek door de islamitische geestelijke sjeik Abd Al-Jalil Al-Karouri, uitgezonden op de Soedanese staatstelevisie op 19 april 2013.

 

“De belangrijkste politieke gebeurtenissen van deze week waren de aardbevingen in Boston en in Texas, gisteren … Of liever gezegd, de bomaanslagen in Boston en in Texas, en de Iraanse aardbeving. Kort gezegd is het eigenaardige dat niemand weet wie er achter deze gebeurtenissen zat . Zelfs president Obama zei: “We weten niet wie dit deed, of waarom.”

Ook Iran weet niet wie de aardbeving veroorzaakte.

[…]

Mensen weten wie verantwoordelijk is voor aardbevingen. Het is God. Maar nu zijn er aantijgingen dat deze aardbeving kunstmatig was. De zogenaamde ‘aardbeving-oorlog’ is begonnen. De geïndustrialiseerde landen hebben de capaciteit om bommen te maken die de aardkorst en de kern beinvloeden en daardoor aardbevingen veroorzaken. Er wordt dan ook gezegd dat de golven van de tsunami, waardoor duizenden doden vielen, in feite een experiment waren van dat wapen.

[…]

Deze aardbeving had twee doelen: ten eerste, omdat de Russen de Bushehr kerncentrale over een maand officieel willen overdragen aan Iran. Het Westen wil niet dat dit gebeurt.

[…]

Ze wilden de nieuwe gaspijpleiding [van Iran naar Pakistan] vernietigen, samen met de kerncentrale. Er is ook de kwestie van het bevorderen van de verkoop van gasmaskers. Deze verlopen gasmaskers, bedoeld om mensen te beschermen tegen nucleaire gassen, zijn onlangs verkocht in de Golfstaten. Het vierde doel is om angst te zaaien in de Golfregio, waar de aardbevingen werden gehoord. Ze willen deze mensen bang maken voor de Iraanse nucleaire installaties, en een regionale soennitisch-sjiitische oorlog, een oorlog tussen Iran en zijn buren laten ontbranden.

[…]

En dan moeten we het nog hebben over de bomaanslagen in Amerika. Ze zeggen dat de bommen in “primitieve” pannen werden geplaatst. Waarom zou iemand in de VS zijn toevlucht nemen tot spijkers en snelkookpannen om een bom te maken? U kunt elk type wapen daar vinden en gewoon kopen. Waarom hebben ze gezegd “primitieve”? Ik heb geen tijd om het precies voor te lezen. Maar ze zeiden dat de bom “primitief” was, om de schuld neer te leggen bij een van ons in de Derde Wereld.

[…]

Toen Noord-Korea stopte de productie van bussen, begon het met het maken van kernkoppen. Nu vormt Noord-Korea een bedreiging voor Amerika. Amerika zou kunnen worden getrokken in een historische oorlog, een oorlog tussen communisme en kapitalisme. Dit is precies wat Israël niet wil.

Israël wil dat er oorlog komt tussen Amerika en de “primitieve” Arabieren, en dat is de reden waarom de bommen “primitief” waren.

Ik heb gezegd dat de aanslagen in Manhattan bedoeld waren om Amerika te transformeren van een land naar een imperium, en dat is precies wat is er gebeurd. Momenteel willen ze niet dat dit imperium verder wordt uitgebreid, of dat de Koude Oorlog herleeft – dit keer met Noord-Korea en de Aziatische landen. Nee, ze willen dat Amerika Israël blijft verdedigen.”


Commentaar Likoed Nederland:
Het is bekend dat de islamitische wereld vergeven is van de complottheorieën in het algemeen en met de Joden als samenzweerders in het bijzonder. Maar deze variant is toch nog verassend.

-- Reacties gesloten.