• Dinsdag, 17 September 2019
  • 17 Elul, 5779

Likoed Nederland

Terrorist klaagt over de halvering van zijn staatssalaris

Vrijdag, Maart 8, 2013 / Last Modified: Zaterdag, Oktober 8, 2016

Interview met terrorist Iyad Abu Khaizaran op de staatstelevisie van de Palestijnse Autoriteit op 29 maart 2012.

 

Presentator: “Bij ons is Iyad Abu Khaizaran. Goedenavond.”

Iyad Abu Khaizaran: “Sinds de dag dat wij werden vrijgelaten uit de gevangenis, krijgen wij [slechts] een half salaris … Wij hebben Joden gedood. Ik heb zelf persoonlijk . Ik heb Joden vermoord, ik heb kolonisten vermoord en ik heb soldaten verwond. Mijn huis is verwoest. Ik heb 11 kogels in mijn lichaam. Ik heb 22 jaar in Israëlische gevangenissen gezeten.”
Presentator: “Ontving je net als de andere [gevangenen] salaris in de gevangenis?”

Abu Khaizaran: “Ja, sinds ongeveer het jaar 2000, werden die verstrekt.”

Presentator: “Met andere woorden, vanaf 2000 kregen alle organisaties, zonder uitzondering, of het Fatah was of Hamas, aanhangers van Abbas of geen aanhangers van Abbas, ontvingen salarissen. Toch? Vertel de waarheid.”

Abu Khaizaran: “Ja, ja, dat kregen zij.”

 

Opmerkingen:

  1. Iyad Abu Khaizaran, lid van de Islamitische Jihad, kreeg in 1991 levenslange gevangenisstraf voor een voor steekpartij waarbij hij een 76-jarige man, Shlomo Yahya, doodstak in een buitenwijk van Tel Aviv.
  2. Nog een bewijs dat de Palestijnse Autoriteit liegt over de salarisbetalingen aan terroristen.

 

-- Reacties gesloten.