• Dinsdag, 23 Juli 2019
  • 20 Tammuz, 5779

Likoed Nederland

Het waren de rijke Joden die de arme Joden naar de gaskamers stuurden

Maandag, Maart 4, 2013 / Last Modified: Zondag, December 31, 2017

Gedeelte uit een interview met professor Hassan Jouni van de Libanese Universiteit, op 17 februari 2013 uitgezonden op de Libanese TV zender Al-Manar TV. Tekst: Brabosh, 4 maart 2013.

Het wordt hoog tijd dat in het Westen wat meer aandacht wordt geschonken aan het Islamitisch antisemitisme want in de moslimwereld loopt het echt de spuigaten uit en dat tot op de hoogste niveaus.

In de bijgaande videoclip is de Libanese professor Hassan Jouni te zien, die internationaal recht doceert aan de Universiteit van Libanon. Hij legt de “zogenaamde Holocaust” op de Joden tijdens het nazi tijdperk 1933-1945 uit. Volgens de professor waren het “de rijke Joden die de arme Joden naar de gaskamers hebben gezonden, nadat de Zionisten het eerder op een akkoordje hadden gegooid met Reichsführer Adolf Hitler in ruil voor hun vertrek uit Duitsland.”

De antisemitische litanie van deze Libanese professor werd op 17 februari 2013 uitgezonden op de Libanese TV zender Al-Manar TV. Ongelooflijk toch dat zoiets kan uitgezonden op de openbare omroep van Libanon. Zoiets is enkel mogelijk als dit soort troep vanuit de Libanese regering zèlf wordt aangemoedigd en gefinancierd net zoals dat eveneens het geval is in de Gazastrook met Hamas dat Al Aqsa TV dirigeert en Al Fatah op de West Bank de TV van de Palestijnse Authoriteit controleert.

Professor Hassan Jouni van de Libanese Universiteit:

“De Zionisten gooiden het op een akkoord met Hitler. Natuurlijk hebben zij hem aan de macht geholpen en volgens dat akkoord kwamen de rijke, goed opgeleide Joden samen [om Duitsland te verlaten], en werden in ruil de arme Joden, de linksen, de communisten en anderen geëxecuteerd.

Het waren de armen onder de Joden die getroffen werden door de zogenaamde “Holocaust” en [het waren] meer bepaald de linksen en de communisten, die de nazi ideologie verwierpen.”

Eén reactie op “Het waren de rijke Joden die de arme Joden naar de gaskamers stuurden

-- Reacties gesloten.