• Dinsdag, 17 September 2019
  • 17 Elul, 5779

Likoed Nederland

Britse parlementariër geschorst om antisemitisme

Vrijdag, Maart 15, 2013 / Last Modified: Zondag, Januari 14, 2018

15 maart 2013.

De Britse Labourpartij heeft een lid van het Hogerhuis geschorst omdat hij beweerde dat “de joden” er schuldig aan zijn dat hij naar de gevangenis moest vanwege roekeloos rijden.
Dat schrijft The Times donderdag. Lord Ahmed veroorzaakte een verkeersongeluk met dodeljke afloop doordat hij tijdens het rijden aan het sms’en was. Ahmed heeft daarvoor een gevangenisstraf van 12 weken uitgezeten.
Volgens Ahmed is er sprake van een “joodse samenzwering” in de media en de rechtspraak. Joodse tv- en kranteneigenaren en rechters met joodse vrienden zouden tegen de politicus hebben samengezworen omdat Ahmed steun verleent aan de Palestijnen in de bezette gebieden.

Labour is nu een onderzoek tegen het partijlid begonnen. Leider Ed Miliband heeft krachtige kritiek geuit in een reactie op de uitspraken van zjin partijgenoot.

”De uitspraken die Lord Ahmed heeft gedaan zijn schandelijke uitspraken”, aldus Miliband. “Er is geen plek voor antisemitisme in de Labourpartij. En eigenlijk kan niemand die dergelijke uitspraken doet, namens de partij lid zijn van het Hogerhuis, of van het parlement.”

 


 

Opmerking Likoed Nederland: Dit is een voorbeeld van het verspreiden door moslims van volstrekt onzinnige leugens over Joden, waarbij die van alles wat mis gaat de schuld krijgen. Dit is geen incident, dit is gebruikelijk, zoals bijvoorbeeld Ayaan Hirsi Ali schetst over haar jeugd in Saoedi-Arabie, een land waar geen Joden (mogen) wonen:

“In Saoedi-Arabië werd alles wat slecht was, veroorzaakt door joden. Als de airconditioning kapotging of er geen water meer uit de kraan kwam, gaven de Saoedische buurvrouwen daar de joden de schuld van. Hun kinderen moesten bidden voor de gezondheid van hun ouders en de vernietiging van de joden. Toen we na verloop van tijd naar school gingen, klaagden onze leraren eindeloos over alle duivelse dingen die de joden al jegens moslims hadden gedaan en nog van plan waren te doen.”

Hopelijk doet dit sommigen de ogen opengaan over de eveneens vele uit de lucht gegrepen leugens vanuit het Midden-Oosten die over Joden en Israël de ronde doen.

-- Reacties gesloten.