• Dinsdag, 23 Juli 2019
  • 20 Tammuz, 5779

Likoed Nederland

Syrië: Katar financiert Netanjahoe

Zondag, Februari 3, 2013 / Last Modified: Woensdag, December 26, 2018

De video is helaas niet meer beschikbaar.
 

Het wemelt in de islamitische wereld van de complottheorieën. Want hoe moet je anders als moslim voor jezelf verklaren dat jouw – in jouw ogen superieure – godsdienst niet zo veel bereikt? Dat moet de schuld van anderen zijn, die tegen je samenspannen. Joden zijn altijd een geliefde zondebok.

En wat doe je dus als Syrisch bewind, dat wordt aangevallen door moslimfundamentalisten die bewapend en gefinancierd worden vanuit de oliestaten? Dan kom je doodleuk met het onzinnige verhaal dat diezelfde oliesjeiks ook de campagne van de Israëlische premier financieren. Dat de oliestaten juist een bron van Jodenhaat zijn, gaat dan even onder het tapijt.

Voor alle duidelijkheid: dit is totale waanzin, Livni heeft het onderstaande niet gezegd op de Israëlische televisie.

 

De vertaling van de uitzending:

“Tzipi Livni heeft in een rapportage op de Israëlische televisie zender 1 bekend gemaakt dat Qatar de campagne van Netanjahoe en van de (verbonden) Israel Beiteinu partij.

Tzipi Livni zei dat haar rivaal Benjamin Netanjahoe $ 3 miljoen had ontvangen voor zijn campagne van Katar en Israel Beiteinu $ 1,5 miljoen.

Netanjahoe had in ruil de emir van Katar beloofd dat hij met Hamas zal onderhandelen na de verkiezingen. En dat Hamas en Israël reeds geheime bijeenkomsten in Doha hadden.
Tzipi Livni zei ook dat zij een zeer goede vriendin is van mevrouw Moza (de echtgenote van de Emir van Katar).”

Eén reactie op “Syrië: Katar financiert Netanjahoe

  1. Pingback via www.opinieleiders.nl
    Syrië: Katar financiert Netanjahoe zei op 4 februari 2013 om 18:34:

    […] Zie ‘Syrië: Katar financiert Netanjahoe‘. […]

-- Reacties gesloten.