• Donderdag, 17 Oktober 2019
  • 18 Tishri, 5780

Likoed Nederland

Hamas: onze leiders willen juist gedood worden!

Dinsdag, December 11, 2012 / Last Modified: Maandag, Januari 1, 2018

Hamas-woordvoerder Sami Abu Zuhri op Al Aqsa televisie (Hamas, Gaza), 18 november 2012.

Hamas-woordvoerder Sami Abu Zuhri:

“Jullie denken dat wij bang zijn voor liquidatie-beleid en het dreigen daar mee. Wij zeggen u: Dit beleid is zinloos als het gaat om leiders zoals die van Hamas. De leiders van Hamas zoeken juist het Martelaarschap. Jullie proberen ons bank te maken met iets waar wij van houden: de dood.

Commandant Al-Jabari – de grote martelaar – realiseerde zijn grootste wens toen hij gedood werd door Israël.”

 

NB 1: Ahmed Al-Jabari was het hoofd van de militaire vleugel van Hamas. Hij werd gedood door Israël op 14 november 2012, als onderdeel van de Israëlische operatie l Pijler van Defensie, die gericht waren op het uitschakelen van de terroristische infrastructuur in Gaza.

NB 2: Moslimfundamentalisten geloven dat ze rechtstreeks naar het islamitisch paradijs zullen mogen, als zij sterven in de strijd tegen de ‘ongelovigen’. Daar worden zij bediend door 72 maagden. Tevens geloven zij dat zij dan familieleden mogen aanwijzen, die daarmee ook toegang tot het islamitisch paradijs zullen krijgen. Vandaar dat hen niets mooier kan gebeuren, dan gedood worden door Israël.

2 reacties op “Hamas: onze leiders willen juist gedood worden!

  1. […] ‘Hamas: onze leiders willen juist gedood worden!‘. 11-12-2012 17.20 | Door: Stommeling Jones | Categorie: Godsdienstwaanzin, Israël, Losse […]

-- Reacties gesloten.