• Zaterdag, 21 September 2019
  • 21 Elul, 5779

Likoed Nederland

Hamas: holocaust is verzinsel

Donderdag, November 8, 2012 / Last Modified: Zondag, December 31, 2017

 

Gedeelte uit een televisiedebat, uitgezonden op Al-Aqsa TV (Hamas, Gaza) op 22 oktober 2012.

Tv-presentator Hany Al-Mgahri:

“De UNRWA [VN organisatie] onderwijst de nazi Holocaust op de Joden aan de Palestijnse vluchtelingen. De zionistische vijand heeft deze zionistische leugen verspreid in de wereld, zeggende dat in nazi-Duitsland miljoenen zionisten * werden gedood door dat regime.

De zionistische vijand blijft Duitsland en de hele wereld straffen voor deze leugen, tot op de dag van vandaag. Terwijl in die hele periode, in de 63 jaar sinds de bezetting van Palestina, deze vijand juist vele holocausts op zijn geweten heeft.

Zij kunnen zeggen wat ze willen, maar wij hebben ons overtuigingen en wij weten de waarheid. Maar UNRWA, dat werd opgericht om hulp en werk voor de Palestijnse vluchtelingen te bieden – onderwijst toch de Holocaust aan kinderen. Dit roept veel vragen op.”

 

* NB Hamas gebruikt de term zionisten voor joden. Interessant voor diegenen die beweren dat antizionisme geen relatie heeft met antisemitisme.

Eén reactie op “Hamas: holocaust is verzinsel

-- Reacties gesloten.