• Dinsdag, 23 Juli 2019
  • 20 Tammuz, 5779

Likoed Nederland

Moslim Broederschap: vrede met Israël bracht kanker en nier-infecties

Donderdag, Augustus 30, 2012 / Last Modified: Zondag, December 31, 2017

Gedeelte van een toespraak van Ahmad Sabi’, media-adviseur voor de Vrijheid en Rechtvaardigheid partij (Moslim Broederschap) in Egypte, uitgezonden op Al-Alam TV (Iran),op 22 augustus 2012.

Ahmad Sabi’:

“[Ik ondersteun] het wijzigen van het [Camp David] verdrag, dat een symbool van schaamte is voor het Egyptische volk. Dit verdrag legt een zware last op het Egyptische volk, het ondermijnt de Egyptische soevereiniteit. Het ondermijnt zelfs projecten voor de ontwikkeling van de Sinaï. Daarom is het een onrechtvaardig en oneerlijk verdrag, dat Egypte heeft geïsoleerd van haare Arabische en islamitische omgeving, en van de pan-Arabische inspanning om het land Palestina te bevrijden en het Palestijnse verzet te steunen.

[…]

Bovendien werden kankerverwekkende pesticiden geïmporteerd uit de zionistische entiteit, en kwam de Egyptische landbouw ter beschikking van de zionistische entiteit. Dit leidde tot de vernietiging van diverse sectoren in Egypte. Egypte lijdt nu aan endemische ziekten, zoasl diverse vormen van kanker, hepatitis, en nier-infecties. Deze en nog andere ziekten zijn het gevolg van de kankerverwekkende pesticiden, die hier zijn gekomen door dat akkoord.

Heus, dit is een onrechtvaardige overeenkomst, dat de herziening noodzaakt van alles wat te maken heeft met Egypte’s soevereiniteit over haar eigen land.”

 

-- Reacties gesloten.