• Dinsdag, 23 Juli 2019
  • 20 Tammuz, 5779

Likoed Nederland

Iran: welkom bij de Zionistische Spelen 2012

Vrijdag, Juli 20, 2012 / Last Modified: Zaterdag, Januari 13, 2018

Israel Today, 20 juli 2012.

 

Israëlische atleten zullen zich wel thuis voelen op de Olympische Spelen van 2012 in Londen, als je Iraanse functionarissen mag geloven, dat het evenement een groot zionistische complot is. Als je nagaat bij hoeveel samenzweringen de Joden de laatste tijd zijn betrokken, moeten zij wel de ijverigste mensen in de geschiedenis zijn.

 

Londen 2012 toont duidelijk dat de zionisten de Olympische Spelen beheersen, zegt het Iraanse regime, omdat de cijfers in het veel verguisde logo – een hoekige en misvormde weergave van het jaar 2012 – kunnen worden herschikt om een beetje te lijken op het woord ‘ZION’.

“Zoals Internet-documenten hebben bewezen, is het gebruik van het woord Zion in het logo van de Olympische Spelen 2012 een schandelijke actie en in strijd met de waardevolle motto’s van de Olympische Spelen”, stond in een brief van Olympisch Comité van Iran aan het hoofd van het Internationaal Olympisch Comité. “Indien het probleem van uw kant wordt genegeerd, kan dit ongetwijfeld invloed hebben op de aanwezigheid van sommige landen bij de Spelen, vooral Iran, dat zich blijft inzetten voor  waarden en principes”.

Speurders naar samenzweringen en andere antisemitische tegenstanders werden geïnspireerd door deze Iraanse ‘openbaring’ en YouTube werd overspoeld met animaties en video’s, die beweren dat een door de zionisten gecontroleerde Nieuwe Wereld Orde de Londense Spelen gebruikt als volgende stap in haar plan voor wereldheerschappij.

Maar ze konden niet uitleggen hoe die sluwe zionisten zo dwaas zouden zijn om hun hand te overspelen door zich op deze manier bekend te maken.

 

Gerelateerd

-- Reacties gesloten.