• Vrijdag, 24 Mei 2019
  • 19 Iyyar, 5779

Likoed Nederland

Palestijnse terroriste krijgt eigen TV show

Maandag, Maart 5, 2012 / Last Modified: Zondag, Januari 7, 2018

Opinie artikel van Likoed Nederland, 5 maart 2012.

De knappe Palestijnse vrouw Ahlam Tamimi is presentator geworden van een wekelijks op de Palestijnse staats-TV uitgezonden programma over Palestijnse gevangenen.

Ahlam Tamimi was de organisator van de aanslag op de Sbarro pizzeria in Jeruzalem in 2001. Zij zocht het doelwit uit en bracht de zelfmoordenaar er naartoe. Die blies zichzelf op met een bom vol met spijkers en schroeven zodat zoveel mogelijk slachtoffers zouden vallen. Resultaat: 16 doden, waaronder acht onschuldige kinderen. De Nederlandse familie Schijveschuurder wilde ook een pizza eten en verloor daaardoor maar liefst vier leden van het gezin: vader, moeder en twee kinderen van 4 en 2 jaar werden uit elkaar gereten en vonden de dood.

Ahlam Tamimi schokte de Nederlandse tv-kijkers door in een interview met actualiteitenprogramma EenVandaag haar grote opgetogenheid te tonen over het feit dat er zo veel kinderen bij de aanslag waren omgekomen.

In oktober 2011 kwam Tamimi, die was veroordeeld tot 16 keer levenslang, vrij bij de gevangenenruil met de Israëlische soldaat Gilad Shalit. Inmiddels heeft zij dus een eigen TV show op de Palestijnse televisie, over andere Palestijnse terroristen die gevangen zitten of zaten.

Zij heeft verklaard geen enkele spijt te hebben van de door haar georganiseerde aanslag in de Sbarro pizzeria, dus de toonzetting in haar Tv-show laat zich raden. Zo was er een aflevering waarin ze top Hamas functionaris Salah Arouri interviewde. Die verklaarde in de uitzending: “De enige manier om onze gevangenen vrij te krijgen uit de gevangenis is door middel van terroristische aanslagen en ontvoeringen.”

Als de Palestijnen echt vrede willen met Israel dan zullen ze walgelijke Tv-programma’s als hierboven van de buis moeten halen. Doen ze dit niet dat zijn hun vredesbedoelingen zoals ze die in de Westerse media tentoon spreiden volkomen ongeloofwaardig.

Eén reactie op “Palestijnse terroriste krijgt eigen TV show

  1. […] Het is een hard gelag voor Wafa al-Bass. Want succesvolle terroristen kunnen rolmodel in de Palestijnse samenleving worden, krijgen een Palestijnse uitkering in de gevangenis, een baan als ze er uitkomen en worden opgehemeld op de Palestijnse staatstelevisie. Een andere vrouwelijke terrorist kreeg zelfs een eigen Tv-show. […]

-- Reacties gesloten.