• Maandag, 23 September 2019
  • 23 Elul, 5779

Likoed Nederland

Antisemitisme anno tegenwoordig

Woensdag, Oktober 12, 2011 / Last Modified: Zaterdag, Januari 20, 2018

“Maar liefst een derde van alle discriminatiefeiten betreft antisemitisme. ‘Verontrustend’ noemen de onderzoekers dat.
‘Gegeven de relatief kleine Joodse gemeenschap is deze vorm van discriminatie even hardnekkig als structureel te noemen.” (Het Parool)

Voor wie toch mocht denken dat het met de Jodenhaat tegenwoordig wel meevalt volgt hieronder een selectie van antisemitische reacties die Likoed Nederland heeft ontvangen.

149 Zionisme JodenhaatFabel 149: Er is een groot verschil tussen antizionisme en Jodenhaat.
Feit: Egyptische propaganda liet zien hoe Nasser de karakteristieke Jood de zee in trapt, met hulp van soldaten uit Libanon, Syrië en Irak.

 

“gewonder dat jij jouw eigen messiah, de BRENGEN VAN VREDE, al kapot schiet voor dat je weet dat vrede GEBRACHT WORDT door iemand die vrede
IS
maar dat wil je niet weten
dus je woont in de aars van de duivel en je zegt dat je in de hemel woont”

“WAAROM IS DE JOODSE GOD EEN WRAAKzUCHTIGE TERING-LIJER
DIE NOOIT IEMAND ZAL EN WIL VERGEVEN???
MAAR ALLEEN ALLES KAPOT MAAKT ???
GEEN WONDER DAT JULLIE JE EIGEN MESSIAH NOOIT ZULLEN HERKENNEN”

“Lees de Torah smerige varkens. Pisrahel heeft geen recht van bestaan en zal ook nooit bestaan. Jullie zijn in staat je eigen moeder te verkopen. Vervloekte varkens. Excuses voor het beledigen van de varken!”

“Iedereen weet wie jullie zijn. God heeft jullie niet voor niets vervloekt. De gehele wereld geïndoctrineerd door met leugens.”

“Jews produce every and all violence on television as confession of being the only world terrorists! That is fact! Jews are the worst poisonous snakes in human form! They only have one agenda and that is to rob, torture and kill non Jews! A perfect example is the genocide of the 800,000 blacks in Rwanda done by JEWS! But once you read what the did to me and everyone I loved out of pure malice and discrimination and pure unfounded hate you will be convinced the cause of HITLER must be completed! Jews kill millions of innocence each and every year.”

“Ik geloof de Torah en pis op zowel de talmoed als jullie neppe staat. Beide lucifers werk!”

“Ook zn viezeee zionisttt. Jy bent geen jood, jy bent een duivel aanbidder en vieze zioniste konte likker. Ezel volg de kudde…. Met onzin nieuw hamas dood zn eigen volk. Volgens my ben je blond… Sukkel schaam je.”

“EEN STELLETJE KANKER ZIONISTEN ZEG! ‘zionistische nederzetting’ Israël liever vandaag dan morgen getroffen wordt door een tsunami van Allah. Stelletje dieven, nazis van deze eeuw.”

“Hitler wist al dat jullie kapot moesten gaan, hij wist dat jullie de ziekte zijn van deze planeet! Moge God jullie eeuwig laten branden in de hel!”

“Gauw naar de gaskamers met jullie stelletje strontjoden, wie denken jullie wel niet wie jullie zijn?”

“Zo, hebben jullie het weer voor elkaar gore kankerjoodjes?”

“Zal eeuwig jacht op jullie maken stelletje smerige Nazi’s.”

“We need 1940-1945 back.”

“Jullie gedragen je als een bedreigd diersoort. Wat zou het leven toch heerlijk zijn zonder een jood op de wereld.
Onthoud goed dat een bedreigd diersoort ooit uitsterft en wie het laatst lacht, lacht het best.”

“Vragen jullie je als uitverkoren volk niet af waarom jullie de afgelopen honderden jaren vervolgd zijn?”

“Ik heb 1000 kuub gas klaar staan voor alle Likudniks en wat mij betreft worden alle zionistenzwijnen opgesloten in sterfkampen.”

“jullie joden hebben geen hart wat jullie de palestijen aandoen is genocide dat is pas een holocaust ik geloof ook nooit dat 6 miljoen joden zijn overleden”

“Smerige vieze vuile verradelijke gore tyfuskankerjoden!!!”

“Jullie bewijzen keer op keer het gelijk van Hitler om jullie uit te roeien, ik hoop echt dat jullie smerige ondersoort wordt vernietigd op wat dan voor manier dan ook.”

“Op dit moment zijn jullie voor mij nog erger dan die tyfus moslimterroristen, echt waar.. Dood aan jullie!!!!!!”

“En nu niet het zielige vervolgde (kut)volkje gaan spelen; wat jullie nu over jullie heen gaan krijgen hebben jullie kankerjoden aan jezelf te danken, no mercy!”

“DEATH TO THE CRIMINAL AGAINST HUMANITY NAZI – FASCIST – GENOCIDAL ISRAEL.”

“Natuurlijk wordt Demjanjuk uitgeleverd, de rechter uit Virginia is zelf zo’n smerige kankerjood zoals jullie.

“joodse lobby? welnee … uche..”

“Het maakt uiteindelijk allemaal niet uit, het zionisme zal vernietigd worden in de naam van God almachtig!”

“Aan de verkiezingsuitslagen te zien van “israel” dan wordt het weer eens stilletjes aan tijd voor wat “vergassingen”.”

“Stelletje leugenaars en terroristen!!!! zegt god niet in de Thora dat jullie geen onschuldigen mogen vermoorden???
hoeveel onschuldige burgers hebben de ZIONAZI’s al vermoord? Waren het niet de moslims die joden bescherming gaven toen ze vervolgd werden in Europa door de kruisvaarders? Is dit jullie manier van bedanken????”

“Wij geloven in het leven na de dood en de dag des oordeels, en jullie zullen daar terechtstaan voor wat jullie gedaan hebben.
“Het recht zal zegevieren. De hel is voor jullie en daar zullen jullie altijd blijven. Moge de vloek van alle mensen op jullie rusten!”

“Als er mensen zouden zijn die een eerste prijs in zieligdoen c.q. slachtofferrol zouden moeten krijgen dan zijn jullie leugenachtige joden dat wel, ik had een beetje gehoopt op wat intellect van jullie kant maar wat blijkt nu : jullie zijn gewoon dom en spelen zielig (de rest van de wereld is nog dommer want ze stinken daarin).”

“Nee, echt … het predicaat Untermensch verdienen jullie wel! Ik vraag me trouwens af aan welke kant van jullie illegale muur met Gaza het bordje hangt “Arbeit Macht Frei”; ik ben een beetje bang dat het aan de verkeerde kant hangt.. Ik wist echt niet dat jullie joden zo zielig konden “spelen” chapeau ! Op een schaal van de mietjesscore (0-10) scoren jullie echt een 11  stelletje bruinhemden!”

“Ik begin mij steeds vaker af te vragen waarom de israeli’s denken dat ze anders zijn dan de nazi’s van WOII. De Palestijnen worden eigenlijk al sinds 1967 onderdrukt; vernederd en vermoord door nota bene een bezetter die het laffe lef heeft om steeds in een slachtofferrol te gaan zitten. Ik ben de joden zo zat geworden!! Ik heb nu echt zoiets van dat als ik een hulpbehoevende jood c.q. zionist tegenkom dat ik hem/haar laat creperen! Ik hoop echt dat jullie smerige varkens allemaal een keer worden afgemaakt!”

“Heb het hart niet om Iran aan te vallen, dat geld ook voor jullie domme Amerikaanse stinkslaafjes!”

“Flik ’t niet ! Anders zullie jullie stinkjoodjes een tijdperk beleven waar Hitler een puntje aan kan zuigen!”

“Zodra jullie Iran aanvallen wegens het produceren van plutonium (m.a.w. opgewerkt uranium (u235)) zijn jullie vrinden en organisaties in Nederland ook niet veilig meer! Jullie zijn echt de ergste hypocriete fascisten sinds Hitler!
Heb het lef Iran aan te vallen stelletje stinkjoden, jullie moeten jullie bek houden zolang jullie die 150 nukes hebben !! (Dimona eikels !!)”

“Als er zulke mensen als u op aarde zouden blijven leven, zou er zeker geen vrede zijn op aarde en ook geen rust.”

“Geef me ff het IBAN nummer van Hamas A.U.B, Ik zal het erg fijn vinden als ik weet dat er een stinkjoodje met mijn geld wordt koudgemaakt !”

“Jullie stinkjoden willen het maar niet begrijpen he ?”

“OPKANKEREN UIT EUROPA, OPKANKEREN UIT NOORD-OOST AFRIKA, OPKANKEREN UIT DE REST VAN DE WERELD !!”

“Ik haat jullie, waarom heeft Hitler jullie niet kunnen uitroeien ? jullie zijn echt een gevaar voor de wereld !!
Sterf jullie satanszonen en dochters, de wereld behoort ons Christenen toe ! Christenmoordenaars zijn jullie !!!”

“We will destroy you damn jews !”

“Jullie stinkjoden zullen 2035 niet halen zolang jullie de Palestijnen blijven onderdrukken !”

“Onze organisatie groeit met de dag, het zal niet lang meer duren ….”

“Sieg heil !”

“Als ze een beetje slim zijn die Arabieren en de Palestijnen moeten ze Duitsland zeer dankbaar zijn, als Hitler er niet was geweest waren jullie jodenratten al lang heer en meester in de regio geweest !”

“Ik ben Hitler in ieder geval zeer dankbaar dat er van jullie ondersoort 6.000.000 exemplaren zijn vernietigd !”

“Ik kan alleen maar hopen dat Iran binnenkort zijn atoombom(men) klaar heeft om jullie te vernietigen en wat rust in de regio brengt !”

“Sterf strontjoden !!!!!!!!!!!!!”

“Wat zijn jullie voor mensen, jullie kunnen alleen maar met wapens spelen.”

“Jullie zijn niet eerlijk. Jullie zijn dagelijks bezig met het afslachten van mensen. Jullie zijn een gevaar voor de mensheid.
Jullie camoufleren de waarheid door te moorden.”

“Joden hebben nu eenmaal de eigenschap dat zij veel vertellen maar zeer onbetrouwbaar zijn in het uitvoeren van hetgeen zij beloven het zit in hun genen.”

“De Arabieren zullen geheel israel verwoesten hetgeen dan ook rust zal brengen in het Oost west geschil het zou een verademing zijn voor de toekomst van de vervolg volkeren en de omgang met de wereld.”

“De komende Nederlandse generaties zullen met jullie stinkjoden absoluut niet zoveel medelijden hebben als onze ouders/grootouders, de jongere generaties hebben namelijk niet dat ten onrechte geindoctrineerde “schuldgevoel”.

“Ik waarschuw jullie, zodra er in Palestina en/of in Libanon Nederlanders zullen sneuvelen, zullen er 10 stinkjoden per Nederlander tegenover staan ! (dit is geen bedreiging maar een belofte !)”

“Sluit de “israelische” ambassade hier in Nederland !!!!! Jullie zijn hier niet meer welkom nazis !”

“Ik hoop de dag mee te maken dat jullie zionistische nazi’s worden vergast door de arabieren (dat had Hitler moeten doen toendertijd maar hij heeft het helaas niet kunnen afmaken).”

“Ik hoop dat jullie joden allemaal langzaam en pijnlijk zullen sterven, jullie verdienen immers niet beter !!!!”

“Veel plezier met het uitmoorden van arabieren in de regio ! (jullie hebben het goede voorbeeld gehad in WO2)”

“Jullie denken dat Palestijnen beesten zijn, waar je mee kan doen wat je wilt. Maar de echte beesten zijn jullie!”

“Jullie joden spelen altijd het slachtoffertje terwijl jullie verschrikkelijk veel leed aanrichten.
Jullie zijn altijd het slachtoffertje van de Tweede Wereldoorlog, maar het dunkt me dat jullie in Hitler een zeer goede leermeester hebben gehad, want jullie treden in zijn voetsporen.”

“Het is mij weer duidelijk geworden hoe sneaky, achterbaks, laf en oorlogszuchtig joden zijn.”

“Fuck You!”

“Sieg Heil!!!!!!!!!”

“Je bluft, val ze dan gewoon nu aan vuil corrupte k*ndervekr*achter, deze planeet is mijn eigendom: triljarden Joden in het kwadraat tegen Een Godverdomme!”

“Jullie maken misbruik van de zogenaamde vriendschap (macht) in de wereld.
Vrijheid van meningsuiting kennen jullie niet. …”

“Door geld en macht zitten jullie daar nog en maken jullie misbruik van alles. …”

“Ik vind jullie het grootste gevaar in de wereld.”

“Fucking stupid jews. You make propaganda for a stupid country that have no right to exist.”

“Aan mijn held Hitler: ‘Als je het maar gedaan zou hebben, broeder, als het maar echt gebeurd zou zijn, zodat de wereld een zucht van verlichting zou kunnen slaken. Zij ( de joden) proberen altijd alles te vervormen en alle goede en mooie dingen te vernietigen. Zij zijn een model voor moreel verval, ontaarding en degeneratie. Ik dank Hitler nogmaals, want ter wille van de Palestijnen heeft hij zich bij voorbaat op de meest kwalijke misdadigers op aarde (de Joden) gewroken.'”

“Wij hebben maar een reden om te klagen: zijn wraak was niet volledig genoeg. Moge allah hen meer en meer vervloeken, tot aan het einde der tijden.”

“Misschien is het simpelweg tijd voor een nieuwe Stalin die dit soort religieuze en nationalistische kwibussen gewoon inzet voor het aanleggen van infrastructurele werken.”

“Wij willen kruisoorlog voeren tegen de jodische overheersing in onse land.
Wij beschouwen joden als een volk zonder benen die hun toekomst willen opbouwen met de sperma van de blank volk.”

“God hebbe de ziel van de held Yasser Arafat en mogen de joodse zionisten/facisten kapot gaan, allemaal 1 voor 1, dan pas is er rust op deze aardbol.”

“HAMAS voor altijd.”

“Wat doen jullie in ons land? Graag zou ik zien dat jullie zo spoedig mogelijk zouden besluiten ons land te verlaten.”

“Leugenachtige zionisten als jullie zullen altijd een vloek voor de wereld blijven.”

“Van mij mogen ze bommen op de vieze israeliers gooien en wat overblijft een voor een afmaken. Het stelletje idioten meent dat ze rechten hebben ja de dood en meer niet.”

“Laat de joodse moordenaars stoppen met hun nazi daden want Jaweh zal jullie straffen met harde hand, o vervloekt volk.”

“You jewish pigs, why didn’t hitler kill u all and do the world a favour, and i’m a christian, you cunts murdered jesus christ.”

“Alleen even vertellen dat de grootste man aller tijden nog steeds Adolf is.
Helaas heeft hij het niet afgemaakt, maar dat gebeurt nog wel. Wait and see.
Stelletje vuile klootzakken en bitches dat jullie zijn.
Krijg de tyfes en klerekanker, onbeschofte varkens.”

“Sigeheil!!!!!!!!”

“No other American has a hidden agenda equal to the Jews. Their only purpose is to support Israel and the many crimes and murders committed against Palestine and the rest of the world. American people are controlled by a Jewish media, CNN and many others. We Americans are no more than sheep, being let to the slaughter, by our fellow American Jews.
American values are gone. Jewish filth is in. Iraq is the crime of the century, controlled by Jews. Jewish lies, shown to the American people by Larry King, CNN and all the other Jews.
The hell with ISRAEL and its many murderers, funded by American Jews.”

“Hethen Jew. Leave our world and go back to the lifeless desert from which you sprang. We do not need your godless, heathen, immoral presence in the white world. Go back to your genetic brethren like Osama, Momar, and Sadam. Birds of a feather should flock together.”

“…. Dus alles klopt in de heilige boeken dat jullie een vervloekt volk zijn en dat jullie nooit in vrede en in rust zullen kunnen leven.”

“Ik hoop vurig dat jullie allemaal zo spoedig mogelijk zullen branden in de helllllll. Jullie zijn verdoemd op aarde, en in het hiernamaals behoren jullie zeker tot de verliezers.
Zijn wij moslims dan niet de ware gelovige in ALLAH. Gelijk dat Ibrahiem ook was?!
Jullie zijn slechts nakomelingen van verachte apen en varkens. Moge ALLAH jullie vernederen op aarde en mogen jullie de hel binnen treden. Daarin zullen jullie voor eeuwig blijven. Amen. Denken jullie echt dat jullie zullen ontkomen van jullie verdiende loon. Vraag het aan jullie schriftgeleerden als jullie tot de waarachtige behoren. Zij weten wat in de torah staat, en ze weten dat jullie einde nabij is!!!!!”

“Let us finish what our German friends started. Kill all those filthy Jews. The world is sick and tired of the Jewish Agenda. Larry King at CNN , and his Jew media owners, their Jew fellow news reporters, all should be murdered ( and reported on American television).
They are killing America, one day at the time.”

“…. was die soldaat zijn vader maar vergast, dan had dat stuk stront niet op dat kind geschoten.
Ik wil jullie smerige Joodse haat propaganda niet meer horen, Fuck Off Tuig dat jullie zijn.” “May God make you pay for your crimes. You killing childrens of God, and you believe that you’ll be walking away with!! You foul, the worst that you are the must dumber people in this planet. You never had a civilisation, like Muslims, or Chinese.”

“Lik me reet, stelletje nazis, wanneer word jullie opperhoofd en tevens kindermoordenaar + oorlogsmisdadiger + satanist die de hele kaballa uit zijn hoofd kent oftewel Ariel Sharon berecht.”

“Jammer dat jullie nazis de verkiezingen gewonnen hebben dan kan adolf sharon zich weer helemaal uitleven op de burgerbevolking (het liefst kleine kinderen) en genocide toepassen op de palestijnen, moordenaars van jezus christus, hoe kan sharon ooit vrede willen met de palestijnen zolang hij arafat echt haat want sharon leeft zich helemaal uit d.m.v HAAT….
bij welke vrijmetselaars loge zit Adolf Sharon?”

“Jullie wonen al in Palestijnse huizen en nu willen jullie ze verder verdrijven. De Palestijnen waren na 1844 jullie gastheren en de gasten hebben alles gestolen. Europa en de Christenen zijn verantwoordelijk voor de Holocaust. Jullie straffen de verkeerde. Er is voor jullie zionistische nazi’s geen weg terug meer. branden in de hel zullen jullie. Jullie eigen Torah leert wat er met jullie zal gebeuren. De geschiedenis leert dat agressieve rijken altijd ten onder gaan. Met God’s hulp jullie ook.”

“U verliest, en eens zal u en uw zionistische aanhang moeten boeten voor uw arrogantie, wreedheid, leugens, manipulaties en machtshonger.”

“Daarom konden de zionisten het zo goed vinden met de nazi’s, daarom weigerden ze joden te laten redden. Immers, het belang was niet een mensenleven (voor zionisten betekent alleen het leven van een zionist iets), maar het stichten van de roofstaat Apartheid Israel.
Aber, Sie haben es jetzt gewusst.”

“Op het moment dat u gestraft wordt voor al uw misdaden en leugens, zult u nog terugdenken aan mij!”

“Het is een feit dat niet meer ter discussie Israel pleegt de grootste genocide aller tijden op de Palestijnen.”

“Joden dit is geen volk, dit zijn volgelingen die evenmin als kristenen, moslims, de suporters van fc Drente enzv. zich kunnen beroepen op een “eigen land”, neen dat zijn mensen die zich moeten schikken in het land waar ze wonen zich aanpassen.”

“Israel bestaat eigenlijk niet, dit is een bloedstaat opgericht op grond van de palestijnen, iets uniek; een land ingenomen door een sekte, die de plaatselijke bevolking heeft uitgemoord.”

“Wie haalt het in zijn hooft dat volgens een geschrift van de ene of andere idioot iemand recht zou hebben op een eigen land!”

“Destroy the Judes.”

“The jewish people has no right to exist any more.”

“We must get rid of you.”

“Wat heeft SSharon toch vaak “mijn Kamp” gelezen want hij haalt dezelfde streken uit.”

“Nog een snorretje en buiten die puist vet gaat hij er nog op lijken, alleen hitler was door meer mensen geliefd dan SSharon. Dan kunnen jullie je rechterhand gestrekt omhoog tillen en hem groeten.”

“Soms denk ik waarom is die oorlog in 45 gestopt. Hadden de palestijnen deze problemen gehad als duitsland 3 jaar door had kunnen gaan?”

“jullie joden spelen wereldwijd een zeer vies spelletje, dat weten jullie zelf ook wel. ik keek laatst NOS journaal en zag dat een nederlandse man Jenin heeft onderzocht, en er geen sporen vond van een bloedbad, raar dacht ik, heeft die varken alle sporen zo snel uitgewisd?
maar nee die meneer heette COHEN!!!! COHEN!!!!!! COHEN!!!! dat is een joodse naam.
jullie zijn beesten.”

“Wat moorden jullie joden toch weer lekker he. Maar een Buchenwald kan zo weer open hoor voor jullie.”

“Schandelijk, wat hebben de duitsers fout gedaan dat Sharon nog rondloopt? Hij (Sharon) is de grootste massamoordenaar van deze eeuw en jullie dekken hem ook nog. Maar dat het in europa heet onder de voeten van de joden wordt zal snel blijken.”

“Ik vraag me af is het “inteelt” dat een monster als Sharon voortbrengt of is hij de straf van God voor de wat lullige behandeling van zijn Zoon.”

“Bah, wat zijn jullie een zich schofterig gedragende volkje, met die dikke pad van een Sharon voorop.”

“Maar let op er is straks nergens meer een plaats waar je je rustig kan voelen en kom dan niet met help ons, neen je hebt je ogen gesloten voor de oorlogsmisdaden van Fuhrer Sharon.”

“En ook europa zal straks in brand staan tegen de joden, misschien nog erger dan 40 – 45.”

“U bent de afgelopen 6000 jaar er in geslaagd nooit ergens te integreren en altijd u af te zonderen van de samenleving. En dan vindt u het gek dat mensen de pest aan joden krijgen ?”

“Mensen die hun eigen president vermoorden zijn in mijn ogen geen mensen. En een president die hele dorpen uit laat moorden is met recht een joodse Hitler te noemen. Misschien kunt u van de Duitsers nog wat Zyklon B los peuteren dan kunt u dat mede gebruiken met het overige oorlogstuig.”

“Jullie kankermoeder vuile kankerjoden. Ooit zal er een dag komen waarop wij moslims jullie allemaal gaan doodmaken en inshallah zal ik die dag meemaken vuile kankerjoden. Jullie zijn lager dan honden en flikkers. Jullie zijn de vervloekte volk en dat weten jullie zelf heel goed.”

“Keep acting like a Jew- the world will recognise Israel’s crimes and you will be deported from Palestine- just as your annoying cult have been from France, Germany, and Spain… to name a few…”

“Why don’t you and all the other non-semetic Jews go to hell and get screwed by the devil. May god strike you down, and one day he will. You are all eveil people, you and your Torahs, go fuck yourselves, you need to be punished for a ass wiped web site like this. You cowardly Jewish fucks,”

“you are the scum of the earth. Despised and hated by all. I would just like to say that I fully support Hitler’s initiate to rid the world of the infection and disease that is the jewish race. My only regret is that he did not complete his exercise and obliterate jews once and for all. Ahh, how the world would have been a much better place today.”

“Wie is de extremist, wij moslims?????? Of joden die hun neppe mesias volgen???”

“Jullie worden op een dag geslacht als vee, zoals jullie nu ons slachten.”

-- Reacties gesloten.