• Dinsdag, 23 Juli 2019
  • 20 Tammuz, 5779

Likoed Nederland

Iraanse televisie: Harry Potter is een duivelse zionist

Dinsdag, Januari 11, 2011 / Last Modified: Zaterdag, Januari 13, 2018

Opinie artikel van Likoed Nederland, Amsterdam Post, 11 januari 2011.

Eerder berichtten wij al dat de echte Harry Potter het leven liet in de strijd tegen radicale Arabische terroristen. Tijdens het verhinderen dat willekeurige Joden en gematigde Arabieren zouden worden vermoord, werd hij in 1939 nabij Hebron gedood. (Lees hier.)

De Harry Potter uit de films

Maar nu blijkt dat er nog een andere relatie is tussen Harry en de Joden. De Harry Potter uit de boeken en films is namelijk een zeer overtuigd zionist die actief het zionisme verspreid!

Dat zegt althans de Iraanse televisie, die een documantaire over Harry Potter maakte.

U denkt misschien dat de Harry Potter-reeks een onschuldig fantasieverhaal voor kinderen is.

Dan zit u er dus helemaal naast, zegt de Iraanse filmproducent die bovenstaande documentaire heeft gemaakt.

In werkelijkheid zijn de Harry Potter boeken en films onderdeel van een “zionistisch complot” dat “het zionistische gif moet verspreiden.” De nadruk op heksen, tovenaars en wonderen in de Harry Potter-reeks “dienen om de donkere en duivelse essentie van het zionisme en haar vreselijke doelstellingen te verspreiden.”

De documentaire

In een reeks van beschuldigingen die ons in het vrije Westen volslagen idioot in de oren klinken, probeert de documentaire aan te tonen hoe de verschillende elementen van het Harry Potter verhaal – het gebruik van magie, de strijd tegen de Dark Lord (Voldemort) en andere thema’s – overeenkomen met de uitgangspunten en doelen van het zionisme. En zo worden volgens de Iraanse televisie dus onschuldige mensen over de hele wereld gestimuleerd om die doelen te ondersteunen.

 

“Een van de principes van de wereldwijde zionisme – propaganda voor de zuiverheid van het bloed en ras – wordt openlijk geportretteerd en benadrukt in de tweede Harry Potter-film,” zegt de verteller bij de film.

Hij verwijst naar de obsessie van de schurk van de film, Voldemort, met zuivere bloedlijnen – volgens hem symbolisch voor de houding van de Joden ten opzichte van niet-joodse landen. “Als we deze film toevoegen aan de andere stukjes van de puzzel – de overtuigingen zoals afgebeeld in de andere propaganda en politiek van Hollywood – zullen de satanische kenmerken van deze onmenselijke beweging duidelijker worden.”

In aanvulling op dit bloed thema, zou Harry Potter ook verwijzen naar het Joodse streven om over de wereld te heersen.

Dat zegt de prominente Iraanse filmcriticus Sa’ id Mostafhasi die in de Iraanse documantaire wordt geciteerd: “De zionisten steunen Harry Potter, want hij is de beloofde Messias,” zo stelt hij. “Zoals u zelf kunt zien, heeft hij dezelfde eigenschappen en wil hij een duistere kracht verslaan, die in deze film wordt afgeschilderd als Voldemort. In de zesde aflevering is er zelfs sprake van de oorlog van Armageddon.”

Maar misschien wel het ergste van alles is, volgens Iraanse televisie, dat de films pogingen doen om onschuldige christenen en moslims te bewegen tot het aanbidden van de duivel, “zoals de Joden doen”. En wel door middel van “Het creeren van verhalen, gebaseerd op mythische thema’s die leiden tot hekserij en de duivel aanbidden. Dit is altijd al een instrument geweest dat wordt gebruikt door hedendaagse zionisten. En nu wordt het dus weer door hen gebruikt… gericht op onschuldige kinderen en jongeren om hen aan te zetten tot hun duivelse rituelen.”

Wie volgt?

De radicaal-islamitische regering van Iran weet tegenwoordig van gekheid niet meer hoe ze Israel en de zionisten zwart moet maken. Zelfs Harry Potter wordt nu al weggezet als een soort zionistische Mossad-agent. De vraag is wanneer Bert en Ernie van Sesamstraat volgen.

-- Reacties gesloten.