• Zaterdag, 25 Mei 2019
  • 19 Iyyar, 5779

Likoed Nederland

Nieuwste fabel: Joden beheersen dierenwereld

Dinsdag, December 14, 2010 / Last Modified: Dinsdag, Oktober 8, 2013

Opinie-artikel van Likoed Nederland op Volkskrantblog, 14 december 2010.

 

Israel is er al aan gewend om in de Arabische wereld van alles wat er in de islamitische wereld mis gaat, de schuld te krijgen: het veroorzaken van aids onder moslims, het vermoorden van moslims om hun bloed, de verspreiding door Israel van voedsel dat opzettelijk kanker veroorzaakt, het vindt allemaal gretig aftrek in de Arabische wereld.

Ayaan Hirsi Ali beschrijft in haar boek ‘Mijn vrijheid’ treffend haar jeugd in Saoedi-Arabie, nota bene een land waar geen Joden mogen wonen:

“In Saoedi-Arabie werd alles wat slecht was, veroorzaakt door joden. Als de airconditioning kapotging of er geen water meer uit de kraan kwam, gaven de Saoedische buurvrouwen daar de joden de schuld van.

Hun kinderen moesten bidden voor de gezondheid van hun ouders en de vernietiging van de joden. Toen we na verloop van tijd naar school gingen, klaagden onze leraren eindeloos over alle duivelse dingen die de joden al jegens moslims hadden gedaan en nog van plan waren te doen.”

Momenteel is er een nieuwe hype: dat Joden de dierenwereld aansturen om zo de moslims dwars te zitten.

Dus als twee Palestijnen gewond worden door aanvallen van wilde zwijnen, schrijft een prominente Palestijnse website in oktober dat dit opzettelijk is veroorzaakt door de Joden.

En op dit moment is het nieuws dat de Joden haaien zo ver kunnen krijgen dat ze toeristen in Egypte aanvallen. Hierover stond het volgende in het Algemeen Dagblad vorige week (7 december 2011):

“De geruchten dat de Israelische geheime dienst Mossad achter de dodelijke haai zitten om het toerisme in Egypte te schaden, is niet onmogelijk. Maar er is nog tijd nodig om dat 100% te kunnen bevestigen,” reageert Mohamad Abdel Fadil Shousha, een regionale regeringsmedewerker.”

Het is eigenlijk te lachwekkend voor woorden, als niet miljoenen Arabieren dit daadwerkelijk zouden geloven.

 

Mossad haai
de Mossad haai

 

 

-- Reacties gesloten.