• Donderdag, 21 November 2019
  • 23 Heshvan, 5780

Likoed Nederland

Hamas: CHRISTENEN helpen Joden dus die moeten ook UITGEROEID worden

Zaterdag, December 11, 2010 / Last Modified: Zaterdag, Januari 13, 2018

Opinie-artikel van Likoed Nederland op Volkskrantblog, 11 december 2010.

 

Zoals al eerder gememoreerd: soms doet Hamas in het Engels wel eens gematigde uitspraken. Zo kunnen goedgelovigen in het Westen misleid worden en antisemieten van argumenten worden voorzien.

Mensen als Dries van Agt (oud minister-president) en Anja Meulenbelt (lid van de Eerste Kamer voor de SP) praten dat dan gretig na. Hun boodschap luidt dan ook: de radicaal-islamitische terreurbeweging Hamas is eigenlijk een heel redelijke club met heel redelijke mensen. Omdat Israel er maar niet mee wil praten, komt er maar geen einde aan het conflict tussen Israel en de Palestijnen. Volgens Van Agt en Meulenbelt ligt de gehele schuld van dit conflict daardoor bij Israel.

Wie de uitingen van Hamas in het Arabisch volgt weet echter dat Hamas helemaal niet een redelijke club is met hele redelijke mensen. Het haatzaaien tegen Joden door Hamas in het Arabisch is namelijk eindeloos, zoals op hun eigen televisiezender.

Hieronder volgt weer een uitzending die dat overduidelijk bevestigt. Het is een gebed, uitgezonden op Hamas TV in Gaza op 3 december 2010.

Bijzonder er aan is dat nu niet alleen de Joden maar ook de christenen moeten worden uitgeroeid, omdat het bondgenoten van de Joden zijn.

Hieronder volgt de letterlijke vertaling van het gebed:

“Allah, oh onze Heer, overwin Uw vijanden,
de vijanden van onze religie [Islam], waar dan ook.

Allah, tref de Joden en hun sympathisanten,
de CHRISTENEN en hun aanhangers,
de communisten en hun volgelingen.

Allah, tel ze en doodt ze tot de laatste persoon, laat er geen een over.”

 

Hamas is doordrenkt van haat en racisme. Dat staat centraal in de ideologie van Hamas, zoals ook blijkt uit hun handvest. Het gaat hen spijtig genoeg maar om één ding: oorlog en terreur tot de staat Israel vernietigd is en alle Joden zijn gedood.

Winston Churchill zei: “Appeasement [tevreden proberen te stellen] is als het voederen van een krokodil, in de hoop dat hij jou als laatste opeet.”

Maar uiteindelijk wil een krokodil wel iedereen opeten.

Deze wijze les heeft Dries van Agt nog niet begrepen.

-- Reacties gesloten.