• Zaterdag, 24 Augustus 2019
  • 23 Av, 5779

Likoed Nederland

Palestijnse zomerkampen genoemd naar moordenares van 37 Joden

Donderdag, Augustus 12, 2010 / Last Modified: Zaterdag, December 31, 2011

Brabosh, 12 augustus 2010.

Zie de clip (in het Engels): Fatah: terrorists who killed 37 civilians were heroic.

 

Ondanks aandringen van Amerikanen en Europeanen bij de Palestijnse leiders om op te houden met de Palestijnse jeugd en de bevolking in het algemeen aan te zetten tot Jodenhaat, dit uiteraard om de Israelische toponderhandelaars over de streep te trekken om de vredesbesprekingen weer op te starten, lijkt het allemaal vergeefse moeite.

Palestijnen willen helemaal niet in vrede leven met de Joden van Israel. Dat is gewoon een fabel. Dat bleek andermaal op de zogenaamde zomerkampen voor de Palestijnse jeugd die gebruikt worden om de kinderen te indoctrineren voor de gewapende strijd tegen Israel en de vernietiging van de Joden.

Dat is niks nieuws onder de zon, verheerlijking van moordenaars van Joden behoort tot de dagelijkse vorming en leerstof van toekomstige Palestijnse terroristen.

Dalal Mughrabi slachtte zonder onderscheid Joodse bejaarden, vrouwen en kinderen af.

Zo meldt Palestinian Media Watch (PMW) dat tijdens een openbaar evenement dat georganiseerd werd door al-Fatah, onder auspicien van de chef van de Palestijnse Autoriteit Mahmoud Abbas, een lied werd gezongen en opgedragen aan de beruchte Coastal Road Massacre van 1978.

Tijdens het bloedbad dat toen tijdens die bloedige raid werd uitgevoerd door terroristen van al-Fatah, werden 37 Israeliers vermoord, onder hen bejaarde mensen, vrouwen en 13 kinderen. Bovendien geneerde de Palestijnse Autoriteit zich niet in het minst om twee zomerkampen te vernoemen naar Dalal Mughrabi, de vrouwelijke terrorist die deze bloedige aanval langsheen de kustweg leidde.

Het uitgekozen nummer dat werd uitgevoerd op het Fatah-evenement verheerlijkte de moordenaars van de kustweg als ‘roofvogels’ en als ‘heldhaftig’. Ook werden de diverse stages van de aanval uitgebeeld, die begon toen terroristen vanuit Libanon via de zee aan land kwamen.

PMW haalt ook recente voorbeelden aan van verheerlijking door de Palestijnse Autoriteit van de terroriste Mughrabi waarbij de jeugd werd in betrokken – ondanks de vele en herhaalde verzoeken van Israel en de VS dat de Palestijnse Autoriteit zou stoppen met de Palestijnse jeugd te hersenspoelen met haat jegens Israel.

Zo bijvoorbeeld werd tijdens de slotceremonie op de Dalal Mughrabi zomerkampen van de PA voor meisjes in
Bethlehem, door de meisjes een theaterstuk gebracht getiteld “Dalal de legende”.
Het stuk werd naar verluidt goed gesmaakt door het publiek.

Yousuf Al-Aref, de locale al-Fatahleider in Bethlehem verklaarde dat het “naamgeven van deze zomerkampen naar de Shahida (martelares) Dalal Mughrabi, het gevoel van verbondenheid en burgerschap bij de Palestijnse meisjes versterkt.”

De officiele televisieomroep van de PA besteedde uitgebreid aandacht aan een ander Dalal Mughrabi Zomerkamp, dit keer in Syrie. Op de volgende videobeelden stonden de camera’s gericht op de T-shirts met foto’s op de rugzijde van Mughrabi die werden gedragen door de deelnemers.

-- Reacties gesloten.