• Donderdag, 14 November 2019
  • 16 Heshvan, 5780

Likoed Nederland

Jihadistische propaganda heeft hier vrij spel

Vrijdag, Februari 6, 2009 / Last Modified: Zondag, Januari 14, 2018

Door Afshin Ellian, 6 februari 2009.

 

De Palestijnse jihadisten willen een regime van leugens vestigen De feiten tellen niet in het Midden-Oosten. De politieke islam is gebaseerd op leugens. De jihadisten hebben geen interesse in de waarheid.

Ook profeet Mohammed, in de hoedanigheid van jihadist, had geen interesse in de waarheid. Imam Khomeini, oprichter van het islamitische Iran, riep tijdens de Iraanse revolutie dat er door toedoen van de sjah zeventigduizend doden waren gevallen.

Een paar jaar geleden bleek uit een onderzoek dat er niet meer dan 2.000 slachtoffers te betreuren waren. Dit onderzoek is gedaan door een Iraanse socioloog, een gelovige aanhanger van dezelfde revolutie.

 

Regime van leugens

Ook de Palestijnse jihadisten willen een regime van leugens vestigen. Want keer op keer blijkt dat hun propaganda niet op waarheid is gebaseerd.

Links en extreem-links beschuldigen de Israelische regering van oorlogsmisdaden. Die beschuldigingen zijn onder meer gebaseerd op de informaties van de Verenigde Naties. Wie zijn de VN’ers in de Gazastrook? Dat zijn voornamelijk Palestijnen. Zo beweerden zij dat Israel op 6 januari een aanval zou hebben uitgevoerd op het vluchtelingenkamp Jabalia. Een VN-school was aangevallen, als gevolg waarvan 43 Palestijnen om het leven zouden zijn gekomen.

 

Beschadigd

Volgens de Canadese krant The Globe and Mail heeft het Israelische leger de school helemaal niet aangevallen. De doden vielen op straat, waar natuurlijk werd gevochten tegen Israel. De school is wel beschadigd, maar niet willens en wetens aangevallen door Israel.

De VN’ers beginnen nu te draaien. Chris Gunness van UNRWA, de VN-organisatie voor Palestijnse vluchtelingen, zegt dat nooit te hebben beweerd dat de 43 doden in de school vielen. Volgens UNRWA heeft VN-organisatie OCHA het bericht verspreid. Maar OCHA zou aanvankelijk hebben gezegd dat de Israelische granaten dichtbij de school waren geland. Dit gedraai is nodig om de aangezwengelde hetze tegen Israel te verdoezelen.

 

Beschamende vertoning

Op basis van dit soort berichten beschuldigen de PvdA en SP Israel van buitensporige (oorlogs)misdaden. Een beschamende vertoning. We weten zelfs niet hoeveel Palestijnen in werkelijkheid zijn gedood. Ook weten we niet hoeveel burgers om het leven zijn gekomen door de oorlogshandelingen van Israel, dan wel Hamas.

Wel ben ik het eens met de critici dat de Israelische regering elk incident moet gaan onderzoeken, en als blijkt dat het oorlogsrecht opzettelijk werd geschonden, moeten de verantwoordelijken worden bestraft.

 

Media-jihad

Maar wat betekent het oorlogsrecht als misdadige jihadisten hun eigen mensen, inclusief kinderen, willen offeren in een media-jihad tegen Israel? Ze zijn zelfs bereid om hun eigen mensen te doden om deze mediaoorlog te kunnen winnen.
Gelooft u mij niet? Kijk dan naar Irak.

 

Gruwelmoeder

De gruwelmoeder aller Irakezen heeft deze week bekend hoe zij tachtig vrouwelijke zelfmoordterroristen heeft kunnen rekruteren. Samira Jassam is 51 jaar oud. Hoe hebben onze antropologen, psychologen en Midden-Oostendeskudigen dit geinterpreteerd? Precies, de schuld ligt natuurlijk bij de Amerikanen. Zij hadden Saddam nooit moeten afzetten. Daarnaast zullen ze ons erop wijzen dat deze vrouwen martelaar willen worden. Daarvoor moeten we respect en begrip opbrengen.

 

Barbaars

Maar wat is de werkelijkheid? Die is even onzedelijk, barbaars en gruwelijk als de politieke islam zelf. De moeder aller gelovigen ging zo te werk:

‘Jassam overtuigde de vrouwen na de verkrachtingen ervan dat sterven als martelaar de enige uitweg was om aan de schaamte te ontsnappen.’

Een Iraakse politiechef meldde dat Jassam vorige week werd gearresteerd. En ze legde de politie uit hoe ‘ze de vrouwen voorbereidde op de zelfmoordacties door ze eerst te laten verkrachten, waardoor de vrouwen geestelijk instortten en van haar afhankelijk werden.’ Martelaarschap was dan de enige manier om toch nog gelukkig te kunnen worden: dan waren ze verlost van schaamte.

 

Ingewikkeld

Deze werkelijkheid is veel te ingewikkeld voor onze correspondenten in het Midden-Oosten. Daarom moeten ze terughoudendheid betrachten bij de berichtgeving over dit soort conflicten. Een NOS-correspondent in Israel weet nu al zeker dat Israel oorlogsmisdaden heeft gepleegd. Dit is een teken van gebrek aan professionaliteit. Zoek eerst kritisch uit of waar is wat de Palestijnen vertellen, uit angst voor Hamas en uit haat tegen de joden.

Veel moslims in Nederland zijn de afgelopen weken vergiftigd met jihadistische propaganda en leugens, ook via de publieke omroep.

 

Criminele bende

De Nederlandse joden voelen de gevolgen van deze propagandacampagne al.
Hamas is een criminele bende die met harde hand regeerde in Gazastrook. Daar zijn genoeg beelden van. Natuurlijk had onze correspondent geen zin in om dit soort zaken te registreren. Voor hem staat immers vast: Israel is fout en de Palestijnen zijn goed, amen!

Intussen wordt de waarheid verkracht. De moeder aller gelovigen verkrachtte ook de waarheid, om de eer van de jihadisten te redden.

-- Reacties gesloten.