• Zaterdag, 23 November 2019
  • 25 Heshvan, 5780

Likoed Nederland

Door verkrachting rekruteert al-Qaida zelfmoordterroristen

Woensdag, Februari 4, 2009 / Last Modified: Zondag, Januari 14, 2018

4 februari 2009.

Opmerking Likoed Nederland: een ook door Palestijnse terreurgroepen geregeld toegepaste praktijk.

 

De terreurgroep al-Qaida gebruikt onmenselijke methoden om nieuwe zelfmoordenaars te ronselen. Wreedaardige leiders van de moslimextremisten verkrachten jonge mannen. Omdat ze zo beschaamd zijn om als homo afgeschilderd te worden, besluiten ze zich als zelfmoordenaar aan te dienen voor aanslagen van al-Qaida.

 

Stigma

Sommige moslims zijn blijkbaar bereid te sterven door het diepe sociale stigma en de vrees voor meer homoseks. Het was de voormalige Algerijnse al-Qaida-militant Abu Baçir El Assimi die de nieuwe tactiek onthulde. “Het verkrachten van jonge rekruten – meestal tussen 16 en 19 jaar – was de manier om hem aan te zetten zelfmoordoperaties te ondernemen.”

 

Lijkschouwing

Drie weken geleden werd in het Algerijnse Tademait een 22-jarige terrorist gevonden die doodgeschoten werd op een zelfmoordmissie. De lijkschouwing bracht aan het licht dat hij verkracht was. Met stalen van zijn lichaam probeert men nu de verkrachter op te sporen.

 

Andere man

Twee jaar geleden al ontdekten Amerikaanse militairen in Irak dat vrouwen verkracht werden om hen om te vormen tot zelfmoordenaressen. Een terroristische leider trouwde eerst met de vrouw en liet dan een andere man zijn vrouw verkrachten.

 

Opgepakt

Ook vrouwen worden ingezet bij de rekrutering van zelfmoordterroristen. Gisteren werd de 51-jarige Samira Jassim opgepakt. Ze noemt zich de ‘Moeder van de Gelovigen’ en bekende haar aandeel in 28 bomaanslagen. Om te rekruteren richtte ze zich uitsluitend op zwakke mensen met grote problemen.

-- Reacties gesloten.